T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / HADİM - KORUALAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Kurumsal Kimlik

KORUALAN İMAM HATİP ORTAOKULU

KURUMSAL KİMLİK

 

 

Logo Kullanım Kılavuzu

Korualan İmam Hatip Ortaokulu tüm görsel malzemelerde, kurum logosunun kullanım düzeni ve kurallarını içerir. Bu kılavuz görsel malzemelerde logo uygulamalarında çıkabilecek temel uygulama sorularına yol göstermek amacıyla hazırlanmıştır. 

Bu kılavuzun temel amacı; amblem, logo ve logotype gibi temel unsurların belirli bir kaynaktan alınarak kullanılması ve bu unsurların farklı biçimlerde üretilmesinin engellenmesidir. 

 

Kılavuz, tüm iletişim ortamlarında, kurum kimliğinin güncel, etkili ve tutarlı şekilde yansıtılmasını sağlayacak çerçeveyi sunmaktadır.

 

Kurumsal kimlik ve kullanımıyla ilgili sorularınız için Kurumsal İletişim Birimi ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Kurumsal İletişim Birimi

 

760117@meb.k12.tr

 

 

Logo ve Logotype

 

Korualan İmam Hatip Ortaokulu'nun logosu her zaman amblem ve yazı bir arada olacak şekilde kullanılır, amblem tek başına kullanılmamalıdır.

 

 

Logonun Rengi

 

Korualan İmam Hatip Ortaokulu'nun yeşil ve sarı renklerinin, baskı, elektronik ortamlar ve boyama için renk değerleri aşağıdaki gibidir. Farklı renk kodlamaları söz konusu olduğunda Korualan İmam Hatip Ortaokulu Kurumsal İletişim Birimi ile iletişime geçilmelidir.

 

rgba(76,158,69,255)

rgba(250,191,120,255)

 

 

Kurumsal Font

 

Korualan İmam Hatip Ortaokulu'nun kurumsal fontu TR Aria'dır. 

 

 

Logonun Farklı Zeminlerde Kullanımı

 

Korualan İmam Hatip Ortaokulu'nun logosu her zaman amblem ve yazı bir arada olacak şekilde kullanılır, amblem tek başına kullanılmamalıdır.

 

 

Logonun Siyah-Beyaz Kullanımı

 

Siyah-beyaz baskı ve uygulamalar söz konusu olduğunda, zemin rengi beyazsa logo siyah haliyle, zemin rengi siyahsa logo beyaz haliyle uygulanır.

 

 

Logonun Yanlış Kullanımları

 

Logo, bu kılavuzda gösterilen formatlar dışında kullanılmamalıdır. Logonun kullanımıyla ilgili bir sorun yaşandığında Kurumsal İletişim Birimi ile irtibata geçilmelidir.

 

 

Logonun Anlamı

 

Logomuzdaki rahle eğitimi, cami ve minare dinimizi temsil etmektedir. Rahle üzerindeki cami ve minare ise dinimize uygun bir eğitimi ifade etmektedir.

 

 

meb_iys_dosyalar/42/14/760117/resimler/2020_06/01114206_imam_hatip_logo.jpg

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.06.2021 - Güncelleme: 15.06.2021 11:10 - Görüntülenme: 157
  Beğen | 0  kişi beğendi