KONYA / HADİM - KORUALAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Ensar ARAS - Okul Müdürü

1981 Yılında Konya ili Hadim ilçesi Gezlevi Mahallesi´nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gezlevi´de tamamladı. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden 2006 yılında mezun oldu. 2012 yılında  Sivas Altınyayla ilçesi´ne sosyal bilgiler öğretmeni olarak ilk görevine başladı. 2013 yıında Niğde Çİftlik ilçesi Bozköy Ortaokulunda görevine devam etti ve aynı zamanda idarecilik görevinde bulundu. 2016 yılında Konya ili Hadim ilçesi Bağbaşı Ortaokulunda sosyal bilgiler öğretmeni olarak görev yaptı ve aynı zamanda idarecilik görevinde bulıundu. 2017 yılı eylül ayından itibaren Korualan Ortaokulu ve Korualan İmam Hatip Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.